The Heroes in concert

Simpel in concert

7 oktober 2023

Hedon, Burgemeester Drijbersingel, Zwolle


It's not only Rock and Roll, Epe

Rockcafé Sneek, Sneek

Show samen met De Crisis

Café de Wacht, Arnhem

Café Classen, Arnhem

Classen Live

Podium De Buze, Steenwijk

Onvervalst potje oerpunk ... samen met Rebel Rose

Festival Halle-Heide - Halle Heide

Poppodium De Beuk - Barendrecht

Back on Track 2022

Oordfestival - Emmeloord

Gluren bij de Buren - Zwolle

Op 33 locaties in Nederland. In huiskamers en tuinen. Van kleinkunst tot ... punk. Dus ook de Heroes zijn van de partij in Zwolle

Muziekcafé De Bliksem - Den Helder

Motortreffen - Dedemsvaart

De Groote Weiver - Wormerveer

Samen met The Mieters stonden de Heroes weer garant voor een goed avondje nederbiet.

Het Podium - Hoogeveen

Voor de derde keer in het voorprogramma van The Wild Romance.

Koetshuis - Hattem

Privé-concert voor onze muze Nina

Jack's Music Bar - Zwolle

Weer een optreden op Zwolse bodem, samen met Staal.

Poppodium de Koornbeurs  - Delft

Bandavondje in de Koornbeurs in Delft! De Heroes komt er speciaal voor uit Zwolle om een goed potje stevige rock neer te zetten.

Burgerweeshuis - Deventer

Gastoptreden bij Money & The Man. Eerste optreden na de lock down.

 "De avond begint wanneer frontman van Money & The Man Henk met luid galmende stem het voorprogramma aankondigt. De eer is aan Zwolse punk-rockers De Heroes, een excentriek trio mannen die met cynische teksten de tragiek van het leven bezingen. Op het T-shirt van de leadzanger staat groot: ‘volkomen kut’. Na een knallende warm-maker spreekt de beste man nog duidelijk zijn wens uit naar het publiek: 'Ik hoop niet dat jullie het goed vonden, want dan was het natuurlijk geen echte punk." (Richard Wevers, 3voor12, VPRO)

Foto's: Cesco fotography

De Enk - Zwolle

Terug op vertrouwde grond in Zwolle. Met Hamerhaai en Fearmonger ... het laatste optreden voor de voorbereidingen op de Virgin Candy Tour in Sao Paolo, Brazilië.

Benzinebar - Groningen

Alternatief programma voor het Eurosonic 2020 in Groningen, met ZUna, Apollo de Novo, de Dolltones en The Desmond. Tevens locatie voor de eerste opnames voor de clip van Virgin Candy ...

Kofa - Vlaardingen

Special guest van Mikki Wood, een driemans garagepunk-band uit Amsterdam. Mikki Wood maakt muziek in de lijn van Rancid, Bouncing Souls en Beatsteaks. Afgelopen voorjaar kwam de debuut 7" uit op Au Revoir Records en volgden optredens met o.a. The Briefs, Green Lizard en Rudeboy. 

De Bunker - Gemert

"The Dirty Denims (foto) spelen Happy Hardrock: en feelgood rock heartbeat. Combineer Joan Jett, ACDC, Blondie, Kiss en nog meer. Gooi daar de frisse stage performance van de live kanjers overheen en je hebt hebt een topfeest. Rawk & Roll !!  In het voorprogramma de vrolijke punkrock van 'theHEROES' een band met een aantal Nederlandse punklegendes", aldus de aankondiging van De Bunker.

De Wissel - Mill

De Wissel in Mill brengt de ouderwetse bandavonden terug op het menu brengen: Back on Track! Deze editie zat boordevol oude punkrotten: Revolt uit Nijmegen, Circle of Friends uit Arnhem en, uiteraard, theHEROES.

Het Podium - Hoogeveen

Support van Hermans Broods The Wild Romance - Shpritsz ChaCha Tour.

Café Lollipop - Oss

Voorprogramma van Trantic uit de Verenigde Staten:

n 1999 opgestaan ​​uit de resten van de post-grunge band Days of the New, vond Tantric begin 2000 een groot publiek. De band tekende bij Madonna's Maverick-label en maakte haar debuut. Meerdere albums volgden, maar na een paar jaar verliet iedereen behalve Hugo Ferreira de band. Deze rekruteerde nieuwe muzikanten en keerde in 2009 terug met een nieuw album, Mind Control. Het Rock 'n' Roll-leven gaat snel, dus er volgden nog enkele wisselingen en albums. Toch laat Tantric zijn sludgy hardrock sound nog steeds inspireren door bands als Alice in Chains en Creed.

Muziekcafé Helmond - Helmond

Altered Playground, The Heroes en Catalyst op het Podium van Muziekcafé Helmond

Café the Move en Atlanta - Arnhem, De Wissel -Mill

Circle of Friends is een Punkrock/Hardcore band die al vele malen op het podium in het Nederlandse circuit heeft gestaan. Sinds mei 1998 zijn de heren in hun kleine oefenruimte bezig vele nummers te schrijven en te presenteren op het podium. Hun eerste demo (10 nummers) "Friends 4 Life" was al snel een feit en ook snel uitverkocht. In de "Beaufort studio" heeft Circle of Friends hun tweede LP demo "Face Value" opgenomen en in 1992 kwamen ze op de verzamel CD "Groeten uit Arnhem" te staan.

 

Voor hun 30-jarig jubileum staat een reeks concerten gepland samen met The Heroes. Nog één te gaan op 13 december. Die avond zit boordevol oude punkrotten. De avond begint met Revolt uit nijmegen, daarna is het de beurt aan de Heroes uit Zwolle. De avond wordt afgetopt door Circle of Friends uit Arnhem. Entree € 3,50

De Bliksem - Den Helder

Muziekfestival met optreden van The Heroes in de Bliksem.

Rockcafé Taste - Lievelderstraat 41 -  Groenlo

Voorprogramma van Black Hammer Voodoo (foto). Deze mannen brachten een schat aan ervaring mee maar weigeren een nostalgische trip te maken. Ze willen verder. in 2016 maakten ze hun succesvolle debuut en speelden op diverse Nederlandse podia. Ondertussen schoten ze nog wat opzienbarende videoclips. Hun debuutalbum 'Dance Like A Windmill" staat op de digitale streaming platforms. De inmiddels verschenen recencies over het debuutalbum zijn zeer lovend.

LOLA050 - Groningen

"Als Motörhead een surfband was geweest, zou het hebben geklonken als The Mullet Monster Mafia." Die uitspraak klopt als een zwerende vinger. Dit trio uit Brazilië noemt bij hun bronnen zowel Dick Dale en The Surfaris als Slayer en Exodus. Dan krijg je dus een tsunami van moddervette Motörsurf. Daarbij kan plotsklaps een plons reverb over een Dead Kennedys-classic worden gestort. Drummer Neri kennen we ook van Sick Sick Sinners, de band van de trans-Atlantische kuiven-anthem 'Curitiba Rotterdam Psycho'. Het zou mooi zijn als ze die ook eens verbouwen tot klinkhamersurf. 

De Enk - Enkstraat 67 - Zwolle

Klaar voor? Achter elkaar:

  1. Get Some (Hardcore /Punk)
  2. The Heroes (Punk /New Wave)
  3. Midnight Motel  (Punk/ Rock)

Neushoorn - Ruiterskwartier 41 - Leeuwarden

The Heroes, samen met The Hangouts, als voorprogramma van Bintangs ... oude rotten in het vak die al sinds 1961 voor een swingend potje rhythm-and-blues.

Studio Gonz - Turfsingel 36 - Gouda

Support act van Rhinorino (foto): Een Power Rock Trio uit Utrecht. Zij zetten een energieke liveshow neer met strakke rocksongs, waarin de invloed doorklinkt van o.a. Eagles of Death Metal, Queens of The Stone Age, Royal Blood en Foo Fighters: "Sexy Stoner Rock 'n Roll".

Iduna - Oliemolenstraat 16 - Drachten

Startact voor een optreden van Angelic Upstarts. Deze band kent zijn oorsprong in het Engelse South Shields in 1977 en is een van de grotere punknamen uit die tijd. The Heroes trappen de middag af, gevolgd door main support act Savage Beat.

Foto's: Darkster Fotografie

Neushoorn -  Ruiterskwartier 41, Leeuwarden

Open podium

Het Podium - Schutstraat 43, Hoogeveen

Support van Hermans Broods The Wild Romance - Shpritsz ChaCha Tour.

Foto's Narrow Fotografie

Album-Release 'White Night, Black Shade'

Jack's Music Bar - Sassenstraat 29, Zwolle

Op 3 november presenteerden The Heroes hun eerste Album 'White Night, Black Shade' in Jack's Music Bar in Zwolle.

Foto's Jan Peter Jansen (en anderen)