Soon

Datum Locatie Stad
24 november 2019 Muziekcafé Helmond Helmond
13 december 2019 De Wissel Mill
14 december 2019 De Bunker Gemert

The Heroes in concert

Café the Move en Atlanta - Arnhem, De Wissel -Mill

Circle of Friends is een Punkrock/Hardcore band die al vele malen op het podium in het Nederlandse circuit heeft gestaan. Sinds mei 1998 zijn de heren in hun kleine oefenruimte bezig vele nummers te schrijven en te presenteren op het podium. Hun eerste demo (10 nummers) "Friends 4 Life" was al snel een feit en ook snel uitverkocht. In de "Beaufort studio" heeft Circle of Friends hun tweede LP demo "Face Value" opgenomen en in 1992 kwamen ze op de verzamel CD "Groeten uit Arnhem" te staan.

 

Voor hun 30-jarig jubileum staat een reeks concerten gepland samen met The Heroes. Nog één te gaan op 13 december. Die avond zit boordevol oude punkrotten. De avond begint met Revolt uit nijmegen, daarna is het de beurt aan de Heroes uit Zwolle. De avond wordt afgetopt door Circle of Friends uit Arnhem. Entree € 3,50

De Bliksem - Den Helder

Muziekfestival met optreden van The Heroes in de Bliksem.

Rockcafé Taste - Lievelderstraat 41 -  Groenlo

Voorprogramma van Black Hammer Voodoo (foto). Deze mannen brachten een schat aan ervaring mee maar weigeren een nostalgische trip te maken. Ze willen verder. in 2016 maakten ze hun succesvolle debuut en speelden op diverse Nederlandse podia. Ondertussen schoten ze nog wat opzienbarende videoclips. Hun debuutalbum 'Dance Like A Windmill" staat op de digitale streaming platforms. De inmiddels verschenen recencies over het debuutalbum zijn zeer lovend.

LOLA050 - Groningen

"Als Motörhead een surfband was geweest, zou het hebben geklonken als The Mullet Monster Mafia." Die uitspraak klopt als een zwerende vinger. Dit trio uit Brazilië noemt bij hun bronnen zowel Dick Dale en The Surfaris als Slayer en Exodus. Dan krijg je dus een tsunami van moddervette Motörsurf. Daarbij kan plotsklaps een plons reverb over een Dead Kennedys-classic worden gestort. Drummer Neri kennen we ook van Sick Sick Sinners, de band van de trans-Atlantische kuiven-anthem 'Curitiba Rotterdam Psycho'. Het zou mooi zijn als ze die ook eens verbouwen tot klinkhamersurf. 

De Enk - Enkstraat 67 - Zwolle

Klaar voor? Achter elkaar:

  1. Get Some (Hardcore /Punk)
  2. The Heroes (Punk /New Wave)
  3. Midnight Motel  (Punk/ Rock)

Neushoorn - Ruiterskwartier 41 - Leeuwarden

The Heroes, samen met The Hangouts, als voorprogramma van Bintangs ... oude rotten in het vak die al sinds 1961 voor een swingend potje rhythm-and-blues.

Studio Gonz - Turfsingel 36 - Gouda

Support act van Rhinorino (foto): Een Power Rock Trio uit Utrecht. Zij zetten een energieke liveshow neer met strakke rocksongs, waarin de invloed doorklinkt van o.a. Eagles of Death Metal, Queens of The Stone Age, Royal Blood en Foo Fighters: "Sexy Stoner Rock 'n Roll".

Iduna - Oliemolenstraat 16 - Drachten

Startact voor een optreden van Angelic Upstarts. Deze band kent zijn oorsprong in het Engelse South Shields in 1977 en is een van de grotere punknamen uit die tijd. The Heroes trappen de middag af, gevolgd door main support act Savage Beat.

Foto's: Darkster Fotografie

Neushoorn -  Ruiterskwartier 41, Leeuwarden

Open podium

Het Podium - Schutstraat 43, Hoogeveen

Support van Hermans Broods The Wild Romance - Shpritsz ChaCha Tour.

Foto's Narrow Fotografie

Album-Release 'White Night, Black Shade'

Jack's Music Bar - Sassenstraat 29, Zwolle

Op 3 november presenteerden The Heroes hun eerste Album 'White Night, Black Shade' in Jack's Music Bar in Zwolle.

Foto's Jan Peter Jansen (en anderen)